• Bommenspel

  40,00
  Bommenspel speel je aan een laptop. De tijd gaat steeds harder tikken om de steeds ingewikkelder wordende bom op tijd te ontmantelen! Stress.... welnee.....;-). Een van de spelers zit bij de bom, de rest heeft de gebruiksaanwijzing. Maar die moet je wel goed over kunnen brengen, want anders...  
 • De Escape Caravan is een Escape Room die je met 2 personen in maximaal 30 minuten speelt. Je kiest één artiest (m/v) waarmee je speelt.
 • Escape Experience

  Vanaf: 275,00
  De Escape Experience is een spannende en speciale Escape Room ervaring. Het is een bijzondere uitdaging. Escape Experience is een unieke ervaring voor groepen mensen die in teams tegen elkaar strijden. Je doet dit door een selectie van onze Escape Rooms en Escapespellen te spelen. Typisch voor teams vanaf 10 personen, die er een leuke strijd van maken.
 • Unsolved is een uitdagende en spannende Escape Room. Hoe goed ben je in het ontrafelen van moorden? Een uitdaging waar je binnen 75 minuten uit de Escape Room moet zien te ontsnappen. Je kunt deze uitdaging aangaan met minimaal 4 en maximaal 6 personen.
 • Unsolved is een uitdagende en spannende Escape Room. Een uitdaging waar je binnen 75 minuten uit de Escape Room moet zien te ontsnappen. Je kunt deze uitdaging aangaan met minimaal 4 en maximaal 6 personen. Door te boeken ga je akkoord met de voorwaarden die je op deze pagina vindt.
 • De Jeugd Escape Experience is een spannende en speciale Escape Room ervaring. Het is een bijzondere uitdaging. Jeugd Escape Experience is een unieke ervaring voor grote groepen jeugd vanaf 10 jaar, die in teams tegen elkaar strijden. Het doel is om als eerste een pand te verlaten. Typisch voor teams van minstens 15 personen, die in teams van drie tot vijf mensen tegen elkaar strijden. Zij doen dit door 4 Escape Room-achtige en raadselgerichte spellen te spelen. Die groep die als eerste het wachtwoord ontdekt, heeft gewonnen. Echter, een fout wachtwoord betekent dat je levenslang wordt opgesloten. Je hebt dus maar één kans voor een goed wachtwoord. Het goed voltooien van een aantal opdrachten leidt tot de juiste aanwijzingen voor het wachtwoord. Wie dit het snelste doet, heeft gewonnen en krijgt een mooie Escape Room prijs. De kosten zijn € 17,50 per persoon.
 • De mini Escape Room De School speel je aan een tafel. Het is een miniatuur Escape Room, die in feite hetzelfde werkt als een 'grote' Escape Room. Je zit er met zijn allen omheen. Jullie zijn een docententeam. De school heeft een onvoldoende van de inspecteur gekregen en kunnen jullie die, als docententeam nog wegwerken? Eén spel speel je met 3 tot 5 personen. We hebben 5 identieke spelsets, je kunt hem met 25 personen in totaal spelen.
 • RAT - Race Against Time door Ter Aar. Dit is een superleuke Escapetocht, waarbij je tussentijds ook nog wat opsteekt over het leuke dorpje Ter Aar...  

Titel

Ga naar de bovenkant