Unsolved2018-10-08T14:35:33+00:00

De Escaperoom is vanwege verhuizing tijdelijk gesloten.

KUNNEN JULLIE DE CODE KRAKEN?

De bank in Ter Aar aan de Vosholstraat is overvallen! Eén van de overvallers is nog in het pand en sluit de bankmedewerkers op.
Kunnen jullie samen de code kraken en de overvallers stoppen er met de buit vandoor te gaan?

Unsolved is een spannende Escape Room. Een uitdaging waar je binnen 75 minuten moet proberen de code te kraken om de kluis veilig te stellen. Je kunt deze uitdaging aangaan met minimaal 4 en maximaal 7 personen vanaf 18 jaar. Escape Room Unsolved in Ter Aar is extra moeilijk en daarom krijgen jullie 15 minuten meer dan normaal de bedoeling is bij een Escape Room. Maar vergeet niet, iedere minuut telt en de klok tikt door…

The Story

Een bekende bank heeft onder de bezielende leiding van een hippe vader al jarenlang een vestiging in Ter Aar. Omdat het de enige vestiging is in de wijde omtrek, is er veel geld opgeslagen in de kluis. Een groep bankovervallers (De Club van 4!) is dit ter oren gekomen en smeden daarom een plan om de bank te overvallen…

De bankrovers willen na de overval snel met het geld er vandoor gaan. Het plan was om ongemerkt met het geld naar Schiphol te gaan en het land te verlaten. Op de dag van de geplande overval gaat het mis. De kluis is leeggeroofd, maar één van de Club van 4 is weer eens te laat. Overvaller Chang is nog in het pand. De rest van de Club van 4 hebben cryptische aanwijzingen voor hem achter gelaten waarmee achterhaald kan worden wat hun kenteken en vluchtnummer is. Kunnen de bankmedewerkers dit binnen 75 minuten ontrafelen en doorbellen naar de Schipholpolitie? 

robbery_logo

Reserveren

Escape Room The Robbery is te boeken op vrijdag, zaterdag en zondag (in schoolvakanties meerdere dagen beschikbaar). De tijd die je kiest met reserveren is de starttijd, jullie dienen 15 minuten voor tijd aanwezig te zijn voor instructie. Je kunt Escape Room The Robbery buiten onze openingstijden (groene blokken, startend op de oneven uren) ook boeken, afhankelijk van de beschikbaarheid van de Escape Room en afhankelijk van de beschikbaarheid van de Escape Room begeleider en het tijdstip. Je kunt hiervoor een mailtje sturen naar info@escaperoomteraar.nl. Voor deze extra service rekenen wij €25,- extra boekingskosten.

Escape Room The Robbery

  • Het tarief van The Robbery is € 110,- , ongeacht het aantal deelnemers.

  • Gave setting, jullie moeten zien te ontsnappen uit een ‘echt’ bankkantoor!

  • Uitdagende Escape Room, met ingewikkelde puzzels en raadsels. Vinden jullie alle aanwijzingen?

  • Jullie krijgen 75 minuten om The Robbery op te lossen. Maar blijf alert, want de klok tikt door…

  • Gaat jullie team een recordtijd halen? Reserveer snel en ga de uitdaging aan!

RESERVEER NU!

Heb je nog een vraag?

Heb je nog een vraag over The Robbery? Dan staat deze wellicht hiertussen. Als dat niet zo is kun je natuurlijk je vraag doorsturen, we nemen zo snel mogelijk contact met je op om antwoord te geven!

Als er volwassenen meedoen dan is The Robbery geschikt om ook met kinderen jonger dan 16 jaar te doen. Neem voor de zekerheid wel eerst even contact met ons op en geef hierbij duidelijk de samenstelling (leeftijd) aan. Dan kunnen we je het beste adviseren.

!Triggr heeft met De Vlinder lunch- en dinerarrangementen afgesproken, speciaal voor de escape room bezoekers. Kijk hier voor de mogelijkheden. Uiteraard kun je hier ook terecht voor een drankje voor- of achteraf.

Je kan dan beter kiezen voor Escape room De Bankoverval: deze is geschikt voor middelbare scholieren in de leeftijd van 12-16 jaar. Ook deze is van 4 tot en met 7 personen.

Volg Escape Room Ter Aar op social media!

Is jullie record al verbroken? Hou alle ontsnappingstijden in de gaten via onze social media.
Escape Room Ter Aar is te vinden op Facebook, Twitter en Instagram.

Escape Room Ter Aar – The Robbery

Ontwikkeld door Meike Hopman

Stichting !Triggr

Vosholstraat 1
2461 AB Ter Aar
0172-601940

Email: info@escaperoomteraar.nl