De School2018-08-16T08:34:57+00:00

DE SCHOOL STAAT OP PUNT VAN SLUITEN…

De inspectie is geweest en De School heeft een onvoldoende gescoord. Nu staat de inspecteur op het punt om de deuren te sluiten van De School. Kun jij dit met je team voorkomen door met een herexamen een voldoende te scoren?

De School is een Mini Escape Room die je huurt als pakket. Het is uitpakken en spelen maar. Je krijgt de opdracht om een herexamen te doen. Dit herexamen doe je in een team van 4-6 personen. Een van de spelers is de ‘inspecteur’ en geeft het team aanwijzingen. Maar let op: jullie hebben 60 minuten de tijd om alle raadsels op te lossen. Succes!

Ben je op zoek naar een Escape Room waar je als team echt moet ontsnappen? Ga dan naar The Robbery, je missie is de overvallers niet te het land uit te laten vluchten (vanaf 16 jaar).  De Bankoverval is een speciale Escape Room voor jeugdige bezoekers van 11-16 jaar.

De Opdracht

De inspecteur is langs geweest en heeft De School met een onvoldoende beoordeeld. De inspectie staat op het punt om de deuren te sluiten. De docenten krijgen nog één kans om dit te voorkomen. Ze moeten met elkaar een herexamen doen. Gaan ze een voldoende halen?

Als team zijn jullie de docenten en jullie moeten alle raadsels oplossen om zo een voldoende te kunnen scoren. Een van de spelers is de inspecteur, deze houdt alles goed in de gaten. De vraag is: “kan De School goed onderwijs bieden?”. De docenten moeten laten zien dat ze goed kunnen tellen, lezen en dat ze genoeg weten van biologie. Bovenal moeten ze laten zien dat ze goed kunnen samenwerken. De inspecteur geeft aanwijzingen. Maar houdt de tijd in de gaten, want de 60 minuten zijn zo om…

Reserveren

De School is een Mini Escape Room die je als pakket huurt. Alle materialen en handleiding zijn aanwezig. Uitpakken en spelen maar. Je kunt deze Escape Room op iedere gewenste locatie spelen, thuis of op het werk. Het is uitermate geschikt als teambuilding-activiteit.

Mini Escape Room – De School

  • Het tarief van De School is € 45,- (plus € 45,- borg) , ongeacht het aantal deelnemers.

  • De puzzels en raadsels zitten verstopt in De School. Vinden jullie alle aanwijzingen?

  • Jullie krijgen 60 minuten om het herexamen te maken. Let op, de klok tikt door…

RESERVEER NU!

Heb je nog een vraag?

Heb je nog een vraag over De School? Dan staat deze wellicht hieronder. Als dat niet zo is, stel je vraag dan aan info@escaperoomteraar.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om antwoord te geven.

De Mini Escape Room is geschikt voor jong en oud, maar bevat wel puzzels die je als team moet oplossen. Het is daarmee niet geschikt voor jonge kinderen. Twijfel je of de Mini Escape Room voor jou of jouw kinderen iets is? Neem dan vooral contact met ons op!

De Mini Escape Room haal je op en breng je de volgende dag weer terug.

Volg Escape Room Ter Aar op social media!

Is jullie record al verbroken? Hou alle ontsnappingstijden in de gaten via onze social media.
Escape Room Ter Aar is te vinden op Facebook, Twitter en Instagram.