DE SCHOOL STAAT OP PUNT VAN SLUITEN…

De inspectie is geweest en De School heeft een onvoldoende gescoord. Nu staat de inspecteur op het punt om de deuren te sluiten van De School. Kun jij dit met je team voorkomen door met een herexamen een voldoende te scoren?

De School is een Mini Escape Room die je bij ons op locatie kunt spelen. Het is een miniatuur Escape Room. Je krijgt de opdracht om een herexamen te doen. Dit herexamen doe je in een team van 4-6 personen. Wij begeleiden deze Escape Room. Deze extra begeleider is de ‘inspecteur’ en geeft het team aanwijzingen. Let op: jullie hebben 60 minuten de tijd om alle raadsels op te lossen. Indien gewenst kunnen jullie hem ook op een andere locatie spelen. Informeer even naar de mogelijkheden.

Succes!

De Opdracht

De inspecteur is langs geweest en heeft De School met een onvoldoende beoordeeld. De inspectie staat op het punt om de deuren te sluiten. De docenten krijgen nog één kans om dit te voorkomen. Ze moeten met elkaar een herexamen doen. Gaan ze een voldoende halen?

Als team zijn jullie de docenten en jullie moeten alle raadsels oplossen om zo een voldoende te kunnen scoren. Een van de spelers is de inspecteur, deze houdt alles goed in de gaten. De vraag is: “kan De School goed onderwijs bieden?”. De docenten moeten laten zien dat ze goed kunnen tellen, lezen en dat ze genoeg weten van biologie. Bovenal moeten ze laten zien dat ze goed kunnen samenwerken. De inspecteur geeft aanwijzingen. Maar houdt de tijd in de gaten, want de 60 minuten zijn zo om…

Reserveren

De School is een miniatuur Escape Room. Het spel past op een tafel. Je kunt deze Escape Room op onze locatie met een van onze begeleiders spelen. Maar indien gewenst kun je hem op een andere locatie spelen. Escape Rooms Ter Aar heeft 5 mini Escape Rooms. Je kunt ze tegelijk spelen. Je kunt als je de mini Escape Rooms tegelijkertijd met 30 tot 35 personen tegelijk spelen.

Het is uitermate geschikt als teambuilding-activiteit.

Mini Escape Room – De School

  • Het tarief van De School is € 55,- bij 4 tot 6 deelnemers. Je wordt hierbij begeleid door één van onze Escape Room begeleiders.

  • De puzzels en raadsels zitten verstopt in de krant en in en om De School. Vinden jullie alle aanwijzingen?

  • Jullie krijgen 60 minuten om het herexamen te maken en de school alsnog op schoolreis te laten gaan. Let op, de klok tikt door…

RESERVEER NU!

Heb je nog een vraag?

Heb je nog een vraag over De School? Dan staat deze wellicht hieronder. Als dat niet zo is, stel je vraag dan aan [email protected] We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om antwoord te geven.

De Mini Escape Room is geschikt voor 18 jaar en ouder en is dus niet geschikt voor een kinderfeestje.

Wij hebben 5 (identieke) mini Escape Rooms De School. Je kunt er 1, 2, 3, 4 of 5 tegelijkertijd spelen. Dit ligt uiteraard aan de beschikbaarheid.

Je speelt de mini Escape Room De School met 4 tot 6 personen.

Je speelt de mini Escape Room De School vanaf 18 jaar en ouder.

Volg Escape Room Ter Aar op social media!

Is jullie record al verbroken? Hou alle ontsnappingstijden in de gaten via onze social media.
Escape Room Ter Aar is te vinden op Facebook, Twitter en Instagram.