De School2018-11-05T15:49:43+00:00

DE SCHOOL STAAT OP PUNT VAN SLUITEN…

De inspectie is geweest en De School heeft een onvoldoende gescoord. Nu staat de inspecteur op het punt om de deuren te sluiten van De School. Kun jij dit met je team voorkomen door met een herexamen een voldoende te scoren?

De School is een Mini Escape Room die je huurt als pakket. Het is uitpakken, neerzetten en spelen maar. Je krijgt de opdracht om een herexamen te doen. Dit herexamen doe je in een team van 4-6 personen. Je hebt wel een extra begeleider nodig. Deze extra begeleider is de ‘inspecteur’ en geeft het team aanwijzingen. Let op: jullie hebben 60 minuten de tijd om alle raadsels op te lossen.

Succes!

De Opdracht

De inspecteur is langs geweest en heeft De School met een onvoldoende beoordeeld. De inspectie staat op het punt om de deuren te sluiten. De docenten krijgen nog één kans om dit te voorkomen. Ze moeten met elkaar een herexamen doen. Gaan ze een voldoende halen?

Als team zijn jullie de docenten en jullie moeten alle raadsels oplossen om zo een voldoende te kunnen scoren. Een van de spelers is de inspecteur, deze houdt alles goed in de gaten. De vraag is: “kan De School goed onderwijs bieden?”. De docenten moeten laten zien dat ze goed kunnen tellen, lezen en dat ze genoeg weten van biologie. Bovenal moeten ze laten zien dat ze goed kunnen samenwerken. De inspecteur geeft aanwijzingen. Maar houdt de tijd in de gaten, want de 60 minuten zijn zo om…

Reserveren

De School is een Mini Escape Room die je als pakket huurt. Alle materialen en handleiding zijn aanwezig. Uitpakken en spelen maar. Je kunt deze Escape Room op iedere gewenste locatie spelen, thuis of op het werk. Escape Rooms Ter Aar heeft 5 mini Escape Rooms. Je kunt ze tegelijk spelen. Je kunt, als je ze alle 5 huurt, ze met 30 tot 35 personen tegelijk spelen.

Het is uitermate geschikt als teambuilding-activiteit.

Mini Escape Room – De School

  • Het tarief van De School is € 45,- (plus € 45,- borg) , bij 4 tot 6 deelnemers. Reken hierbij nog één persoon die de Escape Room De School begeleidt.

  • De puzzels en raadsels zitten verstopt in De School. Vinden jullie alle aanwijzingen?

  • Jullie krijgen 60 minuten om het herexamen te maken en de school alsnog op schoolreis te laten gaan. Let op, de klok tikt door…

RESERVEER NU!

Heb je nog een vraag?

Heb je nog een vraag over De School? Dan staat deze wellicht hieronder. Als dat niet zo is, stel je vraag dan aan info@escaperoomteraar.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om antwoord te geven.

De Mini Escape Room is geschikt voor 18 jaar en ouder en is dus niet geschikt voor een kinderfeestje.

Je haalt de mini Escape Room De School op en brengt hem binnen 5 werkdagen terug. Na telling van de onderdelen krijg je, als het goed is, de borg weer terug.

Wij hebben 5 (identieke) mini Escape Rooms De School. Je kunt er 1, 2, 3, 4 of 5 huren. Dit ligt uiteraard aan de beschikbaarheid.

Je speelt de mini Escape Room De School met 4 tot 6 personen. Daarnaast heb je een extra persoon nodig als begeleider. Voor de begeleider is er een uitgebreid begeleidersdocument. Je kunt iemand uit je eigen kring / groep daarvoor vragen, je kunt eventueel ook iemand van Escape Rooms Ter Aar daarvoor inhuren.

Je speelt de mini Escape Room De School vanaf 18 jaar en ouder.

Volg Escape Room Ter Aar op social media!

Is jullie record al verbroken? Hou alle ontsnappingstijden in de gaten via onze social media.
Escape Room Ter Aar is te vinden op Facebook, Twitter en Instagram.