Mini Escape Room De School

De Mini Escape Room De School is een supertoffe kleine Escape Room. Het werkt hetzelfde als een ‘grote’ Escape Room. Je zit met je team aan één tafel en overziet het hele schoolgebouw. Alles is kleiner, maar de opdracht? Nee, die is minstens zo moeilijk als in een reguliere escaperoom.

Jullie zijn een docententeam. De school heeft een onvoldoende van de inspecteur gekregen en kunnen jullie die, als docententeam nog wegwerken?

De Opdracht

Jullie zitten weer in de schoolbanken. Alles is kleiner, maar de opdracht is groot. De schooldirecteur is wantrouwend…. En wat spookt de inspecteur uit? Bekijk De School van alle kanten, lees de krant goed en ontrafel de drie raadsels.

Zijn jullie in staat om de onvoldoende op te krikken naar een goed cijfer en de neurotische directeur een zucht van verlichting te laten slaken?

Reserveren

De School is een mini Escape Room die je met 3 tot 5 personen in maximaal 60 minuten speelt, aan een tafel. Je kunt met meerdere teams tegen elkaar spelen. Het gaat er dan om wie er het eerste voldoet aan de opdrachten van de inspecteur.

Het is uitermate geschikt als teambuilding-of gezinsactiviteit, want we hebben 5 identieke speelsets.

De School – Mini Escape Room

  • Het tarief van De School is: € 45 per spel plus € 45 per spel.

  • Bijzondere mini Escape Room. Weten jullie De School te redden?

  • Anders dan anders. The devil is in the detail!

  • Jullie zijn maximaal 60 minuten bezig. Een race tegen de klok!

  • Werk goed samen en gebruik je boerenverstand!! Let op, de klok tikt door…
    Reserveer snel!

Heb je nog een vraag?

Heb je nog een vraag over De School? Dan staat deze wellicht hieronder. Als dat niet zo is, stel je vraag dan aan info@escaperoomteraar.nl of bel naar 06-51235253. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om antwoord te geven.

Deadline kun je spelen met één groep of meerdere groepen met personen vanaf ongeveer 16 jaar.

We hebben 5 identieke spellensets. Je kunt er dus ook een race van maken, niet alleen tegen de klok, maar ook tegen elkaar.

Je speelt De School in 1 team van 3 tot 5 personen. Bij meerdere teams heb je dan weer per team 4 tot 6 personen. Je hebt 1 Inspecteur nodig.

Volg Escape Room Ter Aar op social media!

Is jullie record al verbroken? Hou alle ontsnappingstijden in de gaten via onze social media.
Escape Room Ter Aar is te vinden op Facebook, Twitter en Instagram.