Mini Escape Room De School

Nieuw: het tafel-Escape Room spel. Dit is een miniatuur Escape Room. De werking is hetzelfde als een ‘grote’ Escape Room. Je speelt dit spel alleen aan een tafel, gezeten om een schoolgebouw heen. Alles is kleiner, maar de opdracht? Nee, die is minstens zo moeilijk als in een reguliere Escape Room.

Jullie zijn een schooldocententeam. De inspecteur is geweest en jullie school heeft een dikke onvoldoende gekregen van de inspecteur.

Er is nog een mogelijkheid om de onvoldoende weer terug te draaien naar een voldoende, maar zijn jullie daar toe in staat?

Je krijgt namelijk maar 60 minuten de tijd…

Je speelt dit spel met 3 tot 5 personen. Je hebt 1 inspecteur nodig, die je – eventueel – kan ondersteunen.

De Opdracht

Lees de krant goed door. Neem de opdrachten in je op en ga samen aan de slag. Je hebt elkaar nodig. Zoek goed. Alles is kleiner, maar daarom niet gemakkelijker

Zijn jullie in staat om de 3 raadsels en het uiteindelijke raadsel van de neurotische directeur op te lossen?…

Reserveren

De School is een mini Escape Room die je met 3 tot 5 personen in maximaal 60 minuten speelt, aan een tafel. Je kunt met meerdere teams tegen elkaar spelen. Het gaat er dan om wie er het eerste voldoet aan de opdrachten van de inspecteur.

Het is uitermate geschikt als teambuilding-of gezinsactiviteit.

De School – mini Escape Room

  • Het tarief van De School is: € 45 per spel. Huur je het spel om bij jou thuis of op jouw bedrijf of met jouw team, of gezin te spelen: € 45,- borg per spel. We hebben 5 identieke spellen.

  • Jullie zijn 60 minuten bezig. Een race tegen de klok!

  • Werk goed samen en gebruik je boerenverstand en je ogen!! Let op, de klok tikt door…

  • We hebben 5 identieke spelsets.

RESERVEER NU!

Heb je nog een vraag?

Heb je nog een vraag over De School? Dan staat deze wellicht hieronder. Als dat niet zo is, stel je vraag dan aan info@escaperoomteraar.nl of bel naar 06-23071268. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om antwoord te geven.

Deadline kun je spelen met één groep of meerdere groepen met personen vanaf ongeveer 16 jaar.

We hebben 5 identieke spellensets. Je kunt er dus ook een race van maken, niet alleen tegen de klok, maar ook tegen elkaar.

Je speelt De School in 1 team van 4 tot 6 personen. Bij meerdere teams heb je dan weer per team 4 tot 6 personen. Je hebt 1 Inspecteur nodig.

Volg Escape Room Ter Aar op social media!

Is jullie record al verbroken? Hou alle ontsnappingstijden in de gaten via onze social media.
Escape Room Ter Aar is te vinden op Facebook, Twitter en Instagram.