Escape Experience

De Escape Experience is een spannende en speciale Escape Room ervaring. Het is een bijzondere uitdaging.

Escape Experience is een unieke ervaring voor grote groepen mensen die in teams tegen elkaar strijden. Het doel is om als eerste een pand te verlaten. Typisch voor teams van minstens 20 personen, die in teams van drie tot vijf mensen tegen elkaar strijden. Zij doen dit door 4 Escape Room en raadselgerichte spellen te spelen.

Die groep die als eerste het uiteindelijke wachtwoord weet, heeft gewonnen. Echter, een fout wachtwoord betekent dat je levenslang wordt opgesloten. Je hebt dus maar één kans voor een goed wachtwoord. Het goed voltooien van 3 opdrachten leidt tot de juiste aanwijzingen voor het uiteindelijke wachtwoord. Wie dit het snelste doet, heeft gewonnen en krijgt een Escape Room prijs. De kosten zijn € 25,- per persoon het geheel duurt 3 uur.Escape Experience

Escape Experience is een unieke ervaring voor grote groepen mensen die in teams tegen elkaar strijden om als eerste een pand te verlaten Typisch voor teams vanaf 20 personen die in teams van 3 tot 5 mensen tegen elkaar strijden. Zij doen dit door 4 Escape Room en raadselgerichte spellen te spelen. De groep die als eerste het uiteindelijke wachtwoord weet, heeft gewonnen. Echter, een fout wachtwoord betekent dat je levenslang wordt opgesloten.

Je hebt dus maar één kans voor een goed wachtwoord. Het goed voltooien van de 3 opdrachten leidt tot de juiste aanwijzingen voor het uiteindelijke wachtwoord. Wie dit het snelste doet heeft gewonnen en krijgt een Escape Room prijs. Het spel is het leukst om te spelen in groepen van 3 tot 5 personen.

De prijs, € 25,- per persoon, is onafhankelijk van het totaal aantal deelnemers.

Reserveren

De Escape Experience is 7 dagen per week te boeken, afhankelijk van beschikbaarheid.
Heb je nog een vraag over Escape Experience? Stuur dan een e-mail met hierin uw gegevens en uw vraag. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om antwoord te geven op je vraag.


Escape Experience

  • Tarief € 25,- p.p.

  • Vanaf 18 jaar

  • Duur ca. 3 uur

  • Vanaf 20 personen

Heb je nog een vraag?

Heb je nog een vraag over de Escape Experience? Dan staat deze wellicht hieronder. Als dat niet zo is of als je nog twijfelt kun je ons even mailen op [email protected], we nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

De Escape Experience is geschikt voor grote groepen mensen, en daarmee dus ook grote families. Je speelt in groepen van 3 tot 5 personen.

Ja, de Escape Experience wordt begeleid door begeleiders van Escape Rooms Ter Aar. Het is afhankelijk van de groepsgrootte hoeveel begeleiders er worden ingezet.

Je hebt een locatie nodig met minstens vier of vijf aparte ruimtes.

Ja het kan bij Escape Rooms Ter Aar op locatie.

Volg Escape Room Ter Aar op social media!

Is jullie record al verbroken? Hou alle ontsnappingstijden in de gaten via onze social media.
Escape Room Ter Aar is te vinden op Facebook, Twitter en Instagram.

Escape Room Ter Aar – Escape Experience

Ontwikkeld door Nico Zornig