Escape Experience2018-10-08T14:42:13+00:00

De Escaperoom is vanwege verhuizing tijdelijk gesloten.

LATEN JULLIE HET GELD ONTSNAPPEN?

De bank in Ter Aar aan de Vosholstraat is overvallen! Eén van de overvallers is nog in het pand en sluit de bankmedewerkers op.
Kunnen jullie samen de code kraken en de overvallers stoppen er met de buit vandoor te gaan?

Escape Experience is een spannende en speciale Escape Room. Een uitdaging waar je binnen 45 minuten moet proberen de code te kraken om de kluis veilig te stellen. Je kunt deze uitdaging aangaan met minimaal 4 en maximaal 7 personen, er hoeft geen volwassene als begeleider bij te zijn. Dus lukt het jou en je vrienden om alle puzzels op te lossen? Maar vergeet niet, iedere minuut telt en de klok tikt door…

Op zoek naar een andere escape room? Ga dan naar Unsolved. Deze escape room is nog uitdagender en daar krijg je zelfs 75 minuten om de overvaller niet te laten ontsnappen met het geld.

Het Verhaal

Een bekende bank heeft onder de bezielende leiding van een hippe vader al jarenlang een vestiging in Ter Aar. Omdat het de enige vestiging is in de wijde omtrek, is er veel geld opgeslagen in de kluis. Een groep bankovervallers (De Club van 4!) is dit ter ore gekomen en zij smeden daarom een plan om de bank te overvallen.

De bankrovers willen na de overval snel met het geld er vandoor gaan. Het plan is om ongemerkt met het geld naar Schiphol te gaan en het land te verlaten. Op de dag van de geplande overval gaat het mis. De kluis is leeggeroofd, maar één van de Club van 4 is weer eens te laat. Overvaller Chang is nog in het pand. De rest van de Club van 4 hebben cryptische aanwijzingen voor hem achter gelaten waarmee achterhaald kan worden wat hun kenteken en vluchtnummer is. Kunnen de bankmedewerkers dit binnen 45 minuten ontrafelen en doorbellen naar de Schipholpolitie? 

Reserveren

Escape Room ter Aar – De Bankoverval is te boeken op vrijdag, zaterdag en zondag (in schoolvakanties meerdere dagen beschikbaar). De tijd die je kiest met reserveren is de starttijd, jullie dienen 15 minuten voor tijd aanwezig te zijn voor instructie. Je kunt Escape Room The Robbery buiten onze openingstijden (groene blokken, startend op de oneven uren) ook boeken, afhankelijk van de beschikbaarheid van de Escape Room en afhankelijk van de beschikbaarheid van de Escape Room begeleider en het tijdstip. Je kunt hiervoor een mailtje sturen naar info@escaperoomteraar.nlVoor deze extra service rekenen wij €25,- extra boekingskosten.

Escape Room Ter Aar – De Bankoverval

  • Het tarief van De Bankoverval is € 85,- voor 4-7 deelnemers.

  • Gave setting, jullie moeten zien te ontsnappen uit een ‘echt’ bankkantoor!

  • Uitdagende escape room voor de jeugd, met aangepaste puzzels. Vinden jullie alle aanwijzingen?

  • Jullie krijgen 45 minuten om De Bankoverval op te lossen. Maar blijf alert, want de klok tikt door…

  • Gaat jullie team een recordtijd halen? Reserveer snel en ga de uitdaging aan!

RESERVEER NU!

Heb je nog een vraag?

Heb je nog een vraag over The Robbery? Dan staat deze wellicht hiertussen. Als dat niet zo is kun je natuurlijk je vraag doorsturen, we nemen zo snel mogelijk contact met je op om antwoord te geven!

Als er volwassenen meedoen dan is The Robbery geschikt om ook met kinderen jonger dan 16 jaar te doen. Neem voor de zekerheid wel eerst even contact met ons op en geef hierbij de samenstelling (leeftijd) aan. Dan kunnen we je het beste adviseren.

!Triggr heeft met De Vlinder lunch- en dinerarrangementen afgesproken, speciaal voor de escape room bezoekers. Kijk hier voor de mogelijkheden. Uiteraard kun je hier ook terecht voor een drankje voor- of achteraf.

Escape Room De Bankoverval is geschikt voor jeugdige bezoekers in de leeftijd van 12-16 jaar. Ze hebben geen begeleider nodig. Wel telt er een maximum van 7 personen. Het is niet geschikt voor kinderpartijtjes van kinderen van de basisschool.

Volg Escape Room Ter Aar op social media!

Is jullie record al verbroken? Hou alle ontsnappingstijden in de gaten via onze social media.
Escape Room Ter Aar is te vinden op Facebook, Twitter en Instagram.

Escape Room Ter Aar – De Bankoverval

Ontwikkeld door Meike Hopman

Stichting !Triggr

Vosholstraat 1
2461 AB Ter Aar
0172-601940

Email: info@escaperoomteraar.nl