DEADLINE: DE OUTDOOR ESCAPEROOM! ZENUWSLOPEND TEGEN DE KLOK EN HET VIRUS!

Over een spannend uitje gesproken, DEADLINE – De outdoor escaperoom is een zenuwslopend teamuitje waarbij jullie zo snel mogelijk willen finishen of tegen andere teams strijden en het ook tegen de tijd opnemen! De scores worden in ieder geval bijgehouden.
Welk team weet zijn zenuwen het beste te bedwingen en kan de verschillende battles tegen de klok te verslaan?

In een drukke binnenstad bereidt een activist een aanslag voor. Aan jouw team de opdracht om deze activist op te sporen en de aanslag te voorkomen. De weg er naar toe is er één vol met uitdagingen, raadsels en obstakels. Voor elke goed uitgevoerde opdracht en antwoord ontvangen jullie nieuwe aanwijzingen die jullie helpen om de stad te redden van de aanslag. Zijn jullie op tijd om de aanslag te verijdelen en te ontsnappen aan deze aanslag?

DEADLINE IS EEN SPANNEND UITJE MET SMARTPONE.

Een interactieve en zenuwslopende escaperoom met als decor het centrum van een stad.

Je dient zelf per team voor een mobiele telefoon te zorgen. Het spel duurt maximaal 2 uur en is goed te combineren met een gezellige borrel of lekkere hap ergens in de stad voor of na het spel.

De Opdracht

Maak met je team zo snel mogelijk een virus aanval onschadelijk tijdens de outdoor escaperoom

In een drukke binnenstad bereidt een activist een aanslag voor. Aan jouw team de opdracht om deze activist op te sporen en de aanslag te voorkomen. De weg er naar toe is er één vol met uitdagingen, raadsels en obstakels. Voor elke goed uitgevoerde opdracht en antwoord ontvangen jullie nieuwe aanwijzingen die jullie helpen om de stad te redden van de aanslag. Zijn jullie op tijd om de aanslag te verijdelen en te ontsnappen aan deze aanslag?…

Reserveren

Deadline is een outdoor Escape Room die je met 4 tot 6 personen in 60 tot 120 minuten speelt in een stad. Je kunt met meerdere teams tegen elkaar spelen. Het gaat er dan om wie er het eerste het virus heeft uitgeschakeld.

Het is uitermate geschikt als teambuilding-activiteit.

Deadline – outdoor Escape Room

  • Het tarief van Deadline is simpel: € 12,50 per deelnemer. Er zijn wel 2 mobiele telefoons nodig met GPS en 4G.

  • Jullie zijn 60 tot 120 minuten buiten bezig. Doe dus je wandelschoenen aan!

  • Werk goed samen en gebruik je boerenverstand en je ogen!! Let op, de klok tikt door…

Je kunt Deadline 7 dagen per week spelen, uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid. Wil je spelen in Ter Aar of Alphen aan den Rijn, dan kan je direct reserveren. Wil je spelen in andere plaatsen, stuur dan een e-mail met hierin je gegevens, de plaats en je voorkeursdata. 

SPEEL IN TER AAR!
SPEEL IN ALPHEN!

Heb je nog een vraag?

Heb je nog een vraag over Deadline? Dan staat deze wellicht hieronder. Als dat niet zo is, stel je vraag dan aan info@escaperoomteraar.nl of bel naar 06-23071268. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om antwoord te geven.

Deadline kun je spelen met een groep of meerdere groepen met personen vanaf ongeveer 16 jaar.

Je hebt per teams minimaal 1 telefoon, maar liefst 2 (goed opgeladen) telefoons nodig. De telefoon moet op 4G draaien (dus niet alleen wifi) en GPS hebben.

Je speelt Deadline in 1 team van 4 tot 6 personen. Bij meerdere teams heb je dan weer per team 4 tot 6 personen.

Deadline is uitermate geschikt als familie-uitje omdat je je familieleden per team kunt verdelen. En binnen de teams moet goed worden samengewerkt!

Handig is het om wandelschoenen aan te doen en bij slecht weer je kleding daarop aan te passen.

Volg Escape Room Ter Aar op social media!

Is jullie record al verbroken? Hou alle ontsnappingstijden in de gaten via onze social media.
Escape Room Ter Aar is te vinden op Facebook, Twitter en Instagram.